Draadloos laden
Draadloos laden

Draadloos opladen

Bij GSMOplader.nl zijn we helemaal bij de tijd. Want ook op het gebied van draadloos opladen hebben wij de beste en originele producten voor u geselecteerd. Dus bent u klaar met oplaadkabels of vergeet u deze nogal vaak? Dan is draadloos opladen de perfecte oplossing voor u! Kijk snel verder en bestel direct!

Techniek van draadloos opladen

Draadloos opladen is de technologie van de nabije toekomst. De technologie is gebouwd met behulp van zogenaamde magnetische inductie. Door uw mobiele toestel op de lader neer te leggen, laadt uw gsm automatisch op. Wordt u gebeld? Geen probleem. Neem de telefoon van de lader af en leg ‘m weer terug zodra u uitgebeld bent. De telefoon laadt dan gewoon weer verder. Is uw telefoon niet klaar voor deze techniek? Maak dan gebruik van de lay-in, welke u kunt wegwerken achter uw accudeksel of cover. Zo kunt ook u genieten van deze super comfortabele techniek. En dat dus 100% zonder snoer!

De mogelijkheden van draadloos opladen

Wist u dat draadloos laden hartstikke veilig is? ’s Werelds meest gebruikte oplaadtechnologie werkt zeer goed op smartphones en andere apparaten met een maximaal vermogen van 5 Watt. Hierdoor kunt u uw telefoon gewoon naast u opladen terwijl u slaapt, uw (huis)werk doet of uw favoriete televisieprogramma bekijkt. Onze design laders zijn een blikvanger van uw interieur. Draden zijn voortaan overbodig met de draadloze opladers van GSMOplader.nl!

Telefoon accessoires voor iedereen

Maar bij GSMOplader.nl hebben we nog veel meer. Naast (draadloze) opladers kunt u bij ons ook terecht voor handige kabels, headsets, externe batterijen en SD-kaarten. Met een uitgebreid aanbod voor bekende merken als Apple, Samsung, Sony, Huawei, Nokia, HTC, Blackberry en LG. Dus wat voor accessoire u ook nodig heeft voor uw smartphone of ander mobiel apparaat, bij GSMOplader.nl bent u gegarandeerd aan het juiste adres!