Opladers van Apple per aansluiting

Opladers van Apple per model

Opladers van Apple

Uw iPhone en iPad opladen

Natuurlijk bent u hartstikke trots op uw Apple apparatuur. U gebruikt uw iPhone, iPad en iPod elke dag. Daardoor komt het regelmatig voor dat uw apparaten een laag energieniveau hebben. Dat wilt u te allen tijde voorkomen. Door gebruik te maken van de originele Apple oplader, laadt uw telefoon of tablet altijd zeer snel op. Zo kunt u deze de rest van de dag weer volle bak gebruiken.

Ook ideaal voor data-uitwisseling

De opladers beschikken veelal over een kabel en een stekkeraansluiting. Met de kabel kunt u naast opladen ook gegevens uitwisselen tussen uw iPhone, iPad en laptop. Verbind beide apparaten en synchroniseer met één druk op de knop muziek, documenten en foto’s. Naast het opladen van uw apparaat zijn de opladers dus ook zeer ideaal voor datasynchronisatie. Mooi meegenomen!

Gebruik originele Apple opladers

Op internet zijn er vele shops die extreem voordelige opladers aanbieden. Zeer grote kans dat dit niet de originele opladers van de echte merken zijn. Door deze opladers te gebruiken maakt u kans uw Apple apparaten te beschadigen of zelfs op te blazen. Voorkom deze nare bijwerkingen en maak enkel gebruik van echte originele opladers. Bij GSMoplader.nl bieden we alleen originele opladers aan, maar wel met de scherpste prijzen van Nederland. Dus bekijk het assortiment snel en bestel!

Alle Apple accessoires

Bent u naast een oplader nog op zoek naar andere Apple accessoires, zoals kabels, autoladers, headsets of externe batterijen? Dan bent u bij GSMoplader.nl ook op het juiste adres! Kijk direct verder!