Headsets voor Apple
Headsets van Apple

Gadgets op Apple headset

De nieuwe oortjes voor de iPhone zijn voorzien van handige functies. Met de afstandsbediening kunt u muziek bedienen, gesprekken voeren, inkomende gesprekken opnemen en afbreken, het geluid harder of zachter zetten en zelfs foto’s maken. Met één, twee of in sommige gevallen drie klikken gebruikt u uw iPhone headset optimaal!

Apple Earpods hebben goede prijs-/kwaliteitverhouding

Bovendien zitten de oortjes van de Apple Earpods niet alleen zeer fijn in het oor, ze zorgen ook nog eens voor minimaal geluidsverlies. Daarbij geven ze een maximale uitvoer van het geluid. Dit levert hoogwaardige audio op die net zo indrukwekkend is als veel duurdere hoofdtelefoons of headsets van andere merken.

Kunt u niet kiezen tussen de Apple headsets?

Ook de traditionele uitvoering en tevens meest populaire headset van Apple beschikt over diepe en rijke bastonen. Ze beschermen goed tegen transpiratie en water. Daardoor zijn de Apple oortjes ideaal voor het hardlopen of andere buitenactiviteiten. Bent u er niet uit welke van de twee modellen het beste bij u en uw Apple toestel past? Laat u dan leiden door de vele referenties op GSMoplader.nl.

Naast Apple ook Samsung en andere merken

Heeft u toevallig nog apparaten van andere merken, waarvoor u een headset, oplader, kabel of externe batterij nodig heeft? Bij GSMoplader.nl hebben wij ook Blackberry, HTC, Nokia, Samsung, Huawei, LG en Sony in onze shop zitten. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over bepaalde producten? Neem dan contact met ons op!