Headsets voor Samsung
Headsets van Samsung

Samsung headset specificaties

Een headset is om diverse redenen een geweldig waardevolle investering. U kunt ermee ongestoord muziek luisteren tijdens het wandelen. Heerlijk op de bank ploffen en leuke Youtube filmpjes bekijken. Of in de bus of trein genieten van uw favoriete muzieknummers. De headsets van Samsung zijn ook uitermate fijn voor tijdens het Skypen en het spelen van games online. De oortjes van Samsung hebben een geweldige geluidservaring die tegen een stootje kunnen. Bovendien zijn ze uitgerust met een lange kabel en zijn ze gemakkelijk overal mee naar toe te nemen!

Hartstikke handig van Samsung

Een headset wordt normaal gesproken uitgerust met een 3.5 mm mini-jack aansluiting. Dit betekent dat u uw oortjes naast de Samsung apparaten ook op andere apparaten kunt aansluiten. Wij van GSMoplader.nl vinden dat hartstikke handig! En soms zijn de oortjes ook nog voorzien van een handige afstandsbediening. Daarmee kunt u met één druk op de knop het volume regelen, het volgende nummer aanzetten of uw favoriete liedje herhalen. Wat wilt u nog meer?

Niet alleen fan van Samsung

Bij GSMoplader zijn we niet alleen fan van Samsung. Ook voor Apple, HTC, Nokia, LG, HTC, Huawei en Blackberry kunt u in onze online shop terecht. We hebben namelijk de beste originele producten als het aankomt op opladers, autoladers, datakabels, externe batterijen, SD-kaarten en natuurlijk ook headsets. Dus kijk rustig rond en plaats uw favoriete telefoonaccessoires in uw winkelmandje. Zodra u de bestelling heeft geplaatst, geniet u binnen de kortste keren van een geweldig product voor uw smartphone!