Kabels voor Apple
Kabels van Apple

Snel data op je iPhone, iPad of iPod uitwisselen

Met een iPod wilt u graag muziek uitwisselen, met de iPhone en iPad kunt u muziek, films, data en foto’s uitwisselen. De grotendeels van kunststof gemaakte Apple connector, oftewel de data kabel van deze Amerikaanse grootmacht, is zowel geschikt voor de muziekspeler, telefoon en tablet van Apple. In combinatie met de juiste software (vaak iTunes) kunt u snel een veilig gegevens zoals agenda, contacten, notities en muziek uitwisselen en synchroniseren.

Koop alleen originele Apple datakabels.

Op het internet bieden verschillende online shops namaak datakabels van Apple aan. Dit zijn neppe kabels die niet door Apple zelf ontwikkeld zijn. Bij het gebruik van deze niet originele datakabels loopt u het risico dat je iPhone, iPad of iPod beschadigd raakt, of sterker nog, teveel vermogen krijgt waardoor het toestel niet meer werkt. Bij GSMoplader.nl verkopen we enkel de originele telefoonaccessoires zoals die door de producenten ontwikkeld worden. Dus ook onze datakabels zijn 100% te vertrouwen!

GSMoplader.nl heeft alles voor je smartphone

Naast datakabels van Apple heeft GSMoplader.nl nog veel meer merken waarvan we datakabels in de online shop hebben zitten. Zo beschikken we over diverse gsm accessoires voor LG, HTC, Huawei, Sony, Nokia, Samsung en Blackberry. Van opladers, autoladers tot externe batterijen en SD-kaarten. En niet te vergeten datakabels natuurlijk. Kijk daarom rustig rond in onze online shop, laat u inspireren door het ruime aanbod aan telefoonaccessoires en bestel bij een van de voordeligste webshops van Nederland: GSMoplader.nl!