Kabels voor Blackberry
Kabels van Blackberry

Multifunctionele Blackberry kabels

De kabel is natuurlijk dé oplossing als het gaat om het synchroniseren van belangrijke gegevens. Daarnaast is de kabel ook te gebruiken om uw Blackberry mee op te laden. Plug de kabel daarvoor in uw computer en in uw toestel. Voor het opladen van uw telefoon via een stopcontact is uiteraard wel een stekker benodigd. Daarvoor kunt u het beste onze opladers aanschaffen. Deze zijn evenals alle andere producten origineel afkomstig van de officiële smartphonefabrikanten zelf.

De opmars van Blackberry

Blackberry's hoofdkantoor is gelegen in Canada. Het assortiment van Blackberry wordt met name gekenmerkt door de Bold en Curve serie. Traditiegetrouw was Blackberry dé telefoon met een volledig Qwerty- of Azerty-toetsenbord. Daarmee maakt het merk furore in de zakenmarkt in de beginjaren van de zeroes. De naam van het telefoonmerk is ontstaan omdat de vorm van het toetsenbord volgens de bedenkers erg veel weg had van bramen. Tevens ondersteunde de telefoons als een van de eerst de pushfunctie, waarmee bijvoorbeeld e-mails automatisch werden ingeladen. Naast deze software staat Blackberry bekend om de knop waarmee je met je duim gemakkelijk kunt scrollen.

Naast Blackberry ook vele andere merken

Blackberry wist in het jaar 2014 ruim 10.000.000 smartphones te verkopen. Hoewel de telefoons van Blackberry nog steeds zeer populair is en door miljoenen mensen gebruikt wordt, heeft GSMoplader.nl nog veel meer populaire merken in haar assortiment. Zo bieden we ook Apple, HTC, Sony, Nokia, Samsung, LG en Huawei fans de kans om hun gewenste accessoires bij GSMoplader.nl aan te schaffen. Altijd voor ieder wat wils dus!