Kabels voor HTC
Kabels van HTC

Datakabel voor elke HTC telefoon

De reeks aan HTC telefoons zijn van ongekende schoonheid. Deze vaak van aluminium gemaakte gsm wordt getypeerd door een ongekend design, geweldige functies en perfect geluid. De Taiwanese producent heeft ruim 15 modellen beschikbaar, in de lijnen HTC Desire en HTC One. Voor deze typen heeft GSMoplader.nl ongetwijfeld een passende kabel op voorraad liggen.

Documenten backuppen van of naar uw telefoon

Deze originele HTC datakabel is superhandig aan te sluiten op uw toestel. Via een dock, USB poort van uw laptop of computer of via uw tablet. Zo kunt u met een aantal kleine handelingen de belangrijkste data uitwisselen. Denk aan foto’s van uw kinderen of familie, waardevolle documenten en uw favoriete muziek. Met deze HTC kabel is het synchroniseren van gegevens van of naar uw HTC telefoon een eitje!

Ook handig als oplader

En gewaardeerde bezoeker van GSMoplader.nl, wist u dat u met deze datakabel niet alleen uw gegevens kunt synchroniseren, maar ook uw telefoon op kunt laden? Door de kabel via de lichtnetadapter aan te sluiten op uw toestel, kunt u uw telefoon waar en wanneer u maar wilt van de benodigde energie voorzien. Dat maakt de kabel zeer praktisch om onderweg mee te nemen of als u op vakantie gaat.

Ook andere merken gsm accessoires

Naast HTC staat onze online shop ook nog bol van andere merken. Zo hebben we bijvoorbeeld externe batterijen, SD-kaarten, opladers, autoladers en dus kabels voor Apple, Blackberry, Huawei, LG, Samsung, Nokia en Sony. Zodat u en uw familie en vrienden altijd op 1 site terecht kunnen voor de beste telefoonaccessoires van de bekendste merken.