Kabels voor LG
Kabels van LG

LG backuppen met de datakabel

Deze LG smartphone datakabel is de accessoire om al uw bestanden te backuppen of te verplaatsen van het ene naar het andere apparaat. Of het nu gaat om uw favoriete afspeellijsten, filmpjes, belangrijkste notities, de foto’s van uw vakantie of kinderen of welke data dan ook. Deze handige en tevens originele kabels sluit u aan op de USB 2.0 poort van uw computer of laptop. Met één druk op de knop zijn al uw gewenste bestanden veilig en snel overgezet! En wist u dat u met uw kabel ook uw telefoon direct kunt opladen? Tijdens het synchroniseren van gegevens met uw computer laadt uw telefoon al op. U kunt uw kabel uiteraard ook verbinden met een lichtnetadapter.

Smartphone aansluitingen

Elke telefoon heeft haar eigen specifieke aansluiting. Zo werken de iPhone 5 en 6 met de speciale Apple Lightning connector. De micro USB aansluiting is dan weer alleen voor sommige telefoons van Samsung, Sony en HTC. Kortom, het is belangrijk goed te letten op welk model datakabel voor uw telefoon geschikt is. Kijk goed naar de specificaties en pleeg desnoods een kijkje in de handleiding van uw LG smartphone. Zo voortkomt u een teleurstelling wanneer u uw bestelde producten opent.

Accessoires voor alle smartphone merken

GSMoplader.nl heeft naast datakabels voor LG ook nog normale opladers, autoladers, externe batterijen, SD-kaarten en headsets. En ook voor de fans van Apple, Samsung, Blackberry, Huawei, Sony, Nokia en HTC hebben we ontzettend veel accessoires op voorraad. Dus veel shopplezier gewenst bij GSMoplader.nl!