Kabels voor Nokia
Kabels van Nokia

Nokia datakabel handig voor back-up

Met deze originele oplader van Nokia heeft u de mogelijkheid om zeer gemakkelijk data over te zetten van uw telefoon naar uw laptop en pc of andersom. Hiervoor is de Nokia PC Suite een handige tool. Hiermee kunt u eenvoudig agenda, afbeeldingen, muzieknummers of notities overzetten of kopiëren. Zo heeft u altijd een back-up van al uw data mocht uw telefoon of computer crashen!

Multifunctionele kabel voor Nokia

Maar een datakabel van Nokia is meer dan alleen een kabel om uw gegevens veilig en betrouwbaar over te zetten. Want u kunt uw kabel ook hartstikke goed gebruiken om uw telefoon mee op te laden. Sluit uw telefoon aan op uw laptop, waarmee uw telefoon wordt opgeladen dankzij uw laptop. Plaatst u de USB uitgang van de kabel in de lichtnetadapter van uw huidige oplader, dan heeft u een extra Nokia oplader gecreëerd. Dat maakt de datakabel multifunctioneel!

GSMoplader.nl heeft heel veel telefoonaccessoires

GSMoplader.nl heeft meer dan haar naam doet vermoeden: van opladers tot kabels en van externe batterijen tot en met headsets. En de online shop heeft producten voor de meest bekende en populaire telefoonmerken. Van Apple en Samsung tot en met HTC, Sony, Blackberry, LG, Huawei en niet te vergeten Nokia! Dus kijk snel rond, plaats uw favoriete producten en reken deze voor 18.00 uur af, dan is de kans groot dat u uw bestelling morgen al in huis heeft! En heeft u tussendoor nog vragen of wilt u meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!