Powerbanks
Powerbanks

Powerbanks

In veel gevallen redt uw smartphone of tablet het niet om de hele dag haar werk te doen zonder tussendoor opgeladen te worden. In zulke gevallen hebt u niet altijd een stroombron in de buurt. Denk aan festivals, onderweg of op vakantie. Dan zijn de powerbanks van GSMoplader.nl een absolute uitkomst! Wij hebben een ruim assortiment aan powerbanks op voorraad. Hiermee kunt u waar en wanneer u maar wilt uw apparaten opladen!

Externe batterijen en powerbanks

Met een externe batterij of powerbank kunt u uw telefoon, tablet of andere gadget onderweg opladen. Doordat ze van 1 of zelfs meerdere USB ingangen voorzien zijn, kunt u uw apparaat of apparaten met een USB uitgang allemaal (tegelijk) aansluiten. De versie van uw gewenste externe batterij is veelal afhankelijk van het vermogen dat uw apparaat nodig heeft. Een batterij van ongeveer 2500 mAh is geschikt voor een standaard smartphone. Een powerbank met een vermogen van 10000 mAh kan de accu van een tablet zonder problemen opladen met energie.

Al uw apparaten onderweg opladen

De externe batterijen van GSMoplader.nl zijn geschikt voor telefoonmerken als Apple, Blackberry, HTC, Samsung, Sony, Nokia, LG en Huawei. Bovendien zijn ze zeer handzaam en klein in gebruik, waardoor ze ideaal zijn om onderweg mee te nemen. Want is er even geen stopcontact in de buurt, dan is de externe batterij van GSMoplader.nl de held van de dag! Het enige waar u voor moet zorgen is dat u uw externe batterij thuis oplaadt, waardoor deze onderweg uw lege apparaten weer van stroom kan voorzien.

Online shop vol telefoonaccessoires

Naast externe batterijen bevat onze online shop nog veel meer telefoonaccessoires. Wat dacht u van gewone opladers, autoladers, datakabels, headsets en SD kaarten?! Dus kijk snel rond en bestel, want al onze producten zijn origineel en zeer voordelig geprijsd!